Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Negende maand

Hallo allemaal!

Dat was me een bewogen maand! Letterlijk, want ik beweeg me suf! Kwam ik vorige maand al langzaam voorwaarts, nu hoe je maar met je ogen te knipperen en ik ben al ergens anders. Tijgeren gaat me goed af en af en toe kruip ik ook. Dat gaat nog niet zo snel, dus meestal laat ik me dan op mijn buik vallen en ga zo verder.

Ook het zitten heb ik nu helemaal onder de knie, waardoor ik voor het eerst mee mocht op de fiets. Gek was dat. We gingen heel snel en er was een hoop wind door mijn haartjes. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest denken. We fietsten naar de supermarkt en daar mocht ik toen voor het eerst in het winkelwagentje. Dat was echt heel erg leuk! Ik was vooral heel druk met proberen of het wagentje ook eetbaar was.

Deze maand ben ik ook een paar keer met mama meegeweest hardlopen. Mama ging meedoen met een bedrijfsloop en dan moest er natuurlijk geoefend worden. Samen met Charlie en Janine zijn we toen in het park gaan hardlopen. Hard gingen we joh! Dat was leuk.

Deze maand was het ook erg lekker weer, dus ik mocht voor het eerst in het opblaasbadje zitten. Mama had me mijn zwembroek aangetrokken en toen kon ik lekker op het balkon spelen. Het water was wel een beetje koud, dus zolang vond ik het niet leuk. Het was wel lekker genoeg om even af te koelen, want van al die hitte ging ik alleen maar heel erg zweten. Bah.

Lotte is deze maand voor het eerst op haar nieuwe kinderdagverblijf. Ik ben daar nu dus ook bijna iedere dag. Ik vind het hartstikke spannend, al die lampen, knutsels, kindjes en leidsters. Er is zo veel te zien! De kindjes uit Lottes groep zijn ook heel nieuwsgierig naar mij. Ze komen telkens naar me toe en aaien me over mijn hoofd en vragen hoe ik heet. Lottes juffies vinden me ook leuk. Eentje noemt me steeds Hasipups. Hihi, konijnenscheetje! Ik denk dat ik maar in Lottes groep wil, als ik ook eindelijk naar de opvang mag. Ik vind het daar wel gezellig!

Eind april heb ik met Lotte samen een fotoshoot gehad in de speelgoedwinkel. Mama vond de foto's zo mooi geworden dat ze ze allemaal gekocht heeft. De foto's van de foto's (snapt u het nog?) staan in een apart mapje op de website.

Komende maand heeft Lotte vakantie van de opvang en gaan we weer eens naar Nederland. Dat is al heel erg lang geleden, dus dat vind ik erg leuk! Ben benieuwd wie we daar allemaal gaan zien en wat we er allemaal gaan beleven.

Tot snel weer!

Noah


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: