Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Achtste maand

Hoi allemaal!

Daar ben ik alweer met een nieuw verhaal. Eerst maar eens even terugkomen op de drukte van vorige maand.

Eigenlijk zou ik op 16 april voor het eerst naar het kinderdagverblijf gaan en zou mama op 1 mei weer beginnen met werken. Dit liep allemaal een beetje anders, want op 12 april belde het kinderdagverblijf dat ik niet mocht komen. Mama moest nu ineens een nieuw kinderdagverblijf voor mij zoeken en dat was best een lastig klusje. Er waren zelfs kinderdagverblijven bij die zeiden dat we in 2015 nog maar eens moesten bellen. Oeps.

Gelukkig is het mama toch gelukt wat te vinden! Weliswaar niet per 1 mei, dus ze kan niet gaan werken, maar dan heb ik mooi nog wat extra tijd met haar samen! Per 1 augustus ga ik nu naar een kinderdagverblijf hier in de buurt en Lotte gaat daar ook heen. Zij is nu sinds 16 april bij ons thuis en gaat dan op 10 mei voor het eerst naar de nieuwe opvang. Ze vindt het gelukkig al heel leuk en heeft het er vaak over. Als Lotte het zo leuk vindt, dan ga ik het er vast ook naar mijn zin hebben!

Deze maand hebben we bezoek gehad uit Nederland. Oma en tante Daan waren er voor een weekendje. Dat was heel erg gezellig en we hebben heel veel geknuffeld en gespeeld en zijn naar papa's werk geweest om te brunchen. Daar heb ik ook best zitten smullen, van een banaantje en stukjes brood. Tante Daan had heel veel nieuwe speentjes voor mij uitgezocht in Nederland en oma nam een mooi tshirt voor me mee, dus ik ben weer heerlijk verwend!

1 Mei is hier een feestdag en die hebben we heel gezellig doorgebracht met Corvin en zijn ouders. Corvin is een vriendje van Lotte. 's Ochtends zijn we heel lang in de speeltuin wezen spelen en 's middags was er een buurtfeest waar we heen gingen. Er was muziek, eten, drinken, een speeltuin, springkussen en je kon je laten schminken. Dat mocht ik niet eens van mama, zo flauw...

Deze maand zou ik eigenlijk mijn laatste prikken krijgen, maar doordat ik weer eens enorm verkouden was, mocht ik ze niet. Beetje jammer dat we dus voor niks naar de dokter gingen. Ze heeft me wel druppeltjes meegegeven voor mijn ogen, want die waren ontstoken. Dat was echt heel vervelend, mama hield iedere keer mijn ogen open en druppelde er dan in. Dat vond ik helemaal niet leuk en deed dan ook heel erg mijn best om mijn hoofd weg te draaien. Gelukkig is nu alles weer ok, dus daar ben ik vanaf!

Ik kan trouwens zitten, met een beetje hulp! Alleen gaan zitten lukt nog niet, maar als mama me neerzet en een beetje balanceert, dan kan ik al best een beetje zitten. Hartstikke leuk vind ik dat, zo ziet alles er meteen heel anders uit!

Dat was het weer voor deze maand. Tot de volgende keer maar weer!

Liefs,
Noah


1 reactie

Tante Loes schrijft:

Hallo Noah,
Wat een leuke foto's weer en een spannend verhaal! Ik liet de vorige fotoserie zien aan mijn collega, die een dochtertje heeft -Reza- die op dezelfde dag geboren is als jij en ook nogal stevig is (hopelijk voel je je niet beledigd :-)). Maar toen ze jouw foto's zag, zei ze dat jij het toch wel wint van Reza! Goed hè?!

Groetjes van
Tante Loes

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: