Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Zesde maand

Hallo iedereen!

Een half jaar oud! De tijd vliegt! Papa en mama genieten nog steeds van me en ook Lotte begint meer en meer aan mij te wennen en met mij te spelen. Ik probeer nog steeds zoveel mogelijk van iedere dag een feestje te maken. Hopelijk wordt het volgende half jaar net zo leuk, spannend en gezellig als de afgelopen maanden.

Deze maand heb mijn vriendje Charlie weer veel gezien. Hij en zijn mama Janine gaat heel vaak met mij en mama wandelen. Wij liggen dan lekker warm in de kinderwagen, dus dan vallen we ook wel eens in slaap. Charlie is trouwens 2,5 maand ouder als ik, maar ik ben groter en zwaarder. Op 15 februari ben ik gewogen en daar woog ik 9220 gram.

Ook heb ik ondertussen mijn eerste prikjes gekregen. Bij de eerste prik heb ik me heel groot gehouden, maar bij de tweede prik vond ik het niet meer zo leuk en heb best eventjes gehuild. Gelukkig heeft mama me daarna lekker geknuffeld en mocht ik in de draagdoek mee naar huis. Ik heb toen even lekker geslapen en daarna was ik weer mijn eigen vrolijke zelf.

Dit was de laatste maand dat papa thuis was, dus die hebben mama en ik optimaal benut. Mama heeft lekker veel tijd voor zichzelf gehad en ik heb in de tussentijd veel met papa gedaan. Wandelen, boodschapjes, middagdutjes, spelletjes. Hartstikke leuk allemaal, dus het is jammer dat hij nu weer aan het werk moet. Gelukkig blijft mama nog even thuis met mij!

Ik ga tegenwoordig in het grote bad en dat vind ik echt superleuk! Als ik in het water lig, begin ik meteen heel erg te lachen en te spetteren. Mama en de badkamer zijn daarna net zo nat als ik. In bad kan ik ook mooi mijn draaikunsten oefenen. Van buik naar rug en weer terug gaat heel erg goed, maar in bad is het natuurlijk net een tikkeltje makkelijker.

Komende maand staan er ook weer een hoop dingen op de planning. Ik ga met Charlie naar het kruipgroepje, papa gaat weer werken en misschien krijgen we oma en tante Daan nog wel zo gek dat ze op visite komen. En, dat is dan weer wat minder, ik krijg de tweede serie prikken. Ben benieuwd of ze weer pijn doen. Duimen jullie dat het meevalt?

Knuffel,
Noah


3 reacties

afrien schrijft:

ha die noah!
dat was weer een superverhaaltje van je.
zo leren we je goed kennen.
en daarbij nog weer van die vrolijke fotootjes en youtube filmpjes.
steeds een feest om te zien.
ik duim en duim en duim voor je.
knuffel van tantetje.

Oma schrijft:

Ha lieve Noah,
Wat een mooi verhaal heb je weer geschreven! Je maakt wat mee in je jonge leventje. En dat je het leuk vindt in het grote bad, dat heb ik gezien en erg van genoten! Wat heerlijk om als een zeehondje door het water te kunnen gaan. Knap ook, dat je dat al kunt. Ik vond het erg leuk jou weer gezien te hebben, net als papa, mama en Lotte. Mama hoopt geloof ik dat ik snel weer kom en zelf vind ik dat natuurlijk ook heerlijk, dus daar ga ik eens goed over nadenken.
Dikke knuffels en kusjes van oma

afrien schrijft:

Ha Noah,
Zojuist heb ik jouw mangofilmpje vergeleken met dat van Lotte.....ik geloof dat jij het minder erg vindt dan zij indertijd....hahaha....dat was echt lachen.
Later moet je er ook maar eens naar kijken.
Knufkus van oudtante.

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: