Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Vijfde maand

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer met een verhaaltje. Waar ik vorige maand nog dacht dat deze maand behoorlijk saai ging worden, moet ik nu toch zeggen dat ik best het een en ander meegemaakt heb! Weliswaar geen hele spannende dingen, maar toch was het allemaal best gezellig.

De maand begon al goed met een kort, maar krachtig, tripje richting oma. Daar kwamen we net vandaan natuurlijk, dus ik was er meteen al helemaal gewend. We gingen echter al snel weer terug naar huis. Dat was een hele vermoeiende dag voor mij. Toen ik 's avonds naar bed ging was ik zo moe, dat ik helemaal overstuur raakte. Ik kon alleen nog maar heel erg hard huilen. Gelukkig mocht ik bij mama in bed slapen en heeft ze me stevig vastgehouden, waardoor ik na een tijdje toch lekker in slaap viel.

Ik ben deze maand ook weer gemeten en gewogen en ik ben enorm lang! Ik ben nu 73cm groot en weeg 7820 gram (12 januari). Papa en mama verbazen zich er steeds meer over. Lotte was pas met 9 maanden zo groot als ik nu ben. En, doordat ik zo snel groei, paste ik niet meer in mijn kleertjes. Gelukkig kwam tante Daan een paar daagjes langs en is mama gezellig met haar de stad in geweest. Toen was ik weer een heleboel broeken en truien rijker. Dat kwam mooi uit, want ik heb mijn eerste sneeuw gezien. En zonder kleertjes, is dat best heel erg koud!

Toen tante Daan kwam, ben ik haar samen met mama en Lotte van het station op wezen halen. We moesten een beetje haasten, want we gingen nog naar Lotte's sportclubje. Aangezien mama dan mee moet doen, heb ik gezellig met tante Daan zitten kijken en foto's gemaakt. De kindjes vonden mij heel interessant en wilde soms ook aan me zitten. Gelukkig is alles goed gegaan, tante Daan kon nog net voorkomen dat mijn oog uitgestoken werd. We zijn ook nog taartjes wezen eten in het KDW. Ik mocht niet, best flauw.

Papa was deze maand jarig en dat hebben we een beetje gevierd. Tante Julia en oom Stefan kwamen langs. Zij bleven eten en hebben ook met mij gespeeld. Ik heb oom Stefan meteen even bewezen dat het echt waar is dat baby's tot hun nek vol met poep kunnen zitten, haha! Gelukkig had mama het in de gaten en heb ik alleen mijn eigen kleertjes vies gemaakt, die van de visite bleef schoon.

Ik ben ook nog samen met papa en mama op papa's nieuwe werk wezen kijken. Toen we daar weggingen, zijn we ergens wezen lunchen, zodat ik ook even mijn buikje kon vullen. Papa had een glaasje water bij zijn eten en daar mocht ik toen een slokje van. Ik heb het netjes opgedronken, maar echt lekker vond ik het niet. Er zaten namelijk allemaal gekke belletjes in, dat prikkelde een beetje in mijn mond.

Over prikkelen gesproken, mijn inentingen heb ik nog steeds niet gekregen. Na anderhalve maand verschillende medicijnen te hebben gekregen en zelfs een antibioticakuur, ben ik nog steeds niet echt van mijn  snotneus af. Volgende maand weer een nieuwe kans! Het moet wel een beetje opschieten, want ik moet ingeent zijn voor ik naar het kinderdagverblijf mag. Daar ben ik wel al zeker van een plekje. Omdat Lotte mijn grote zus is en zij naar het zelfde kinderdagverblijf gaat, krijg ik ook automatisch een plek daar! Dat is fijn voor allemaal; voor mij omdat ik mijn grote zus gezellig bij me heb en voor papa en mama omdat ze dan niet 's ochtends naar twee verschillende kinderdagverblijven hoeven!

Nou goed, dit was het weer voor deze maand. Ik ben benieuwd wat me de komende weken te wachten staat. Feit is wel, als ik het volgende verhaaltje schrijf ben ik alweer een half jaar oud. De tijd vliegt!

Knuffels,
Noah


2 reacties

afrien schrijft:

ha noah!
nog even zo doorgaan met groeien en dan ben jij de GROTE broer van je KLEINE zusje lotte......die houdt trouwens al heel netjes de kamer voor je schoon zag ik.
heb je al sneeuwballen gegooid?
sterkte met de nu toch wel snel naderende inentingen en daarna veel pret op het dagverblijf.
liefs en knuffeltje van oudtantetje.

Grootoma en Grootopa schrijft:

Hallo Noa.
Jij wordt al echt een(Berlijnse)beer van een jongen !Misschien word je net zo groot als oop uit Holland .Dat je lekker onder de poep zat geeft niets hoor .Dat heb ik van je mamma ook meegemaakt en die rook ook niet zo lekker .Ik geloof dat je het met tante Daan prima kunt vinden hè ? Als je wat ouder bent kan je bij haar gaan logeren in de vakantie .De groeten aan mamma en pappa en een lekkere flep voor Lotte en jou

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: