Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Vierde maand

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik alweer vier maanden oud. Ik heb deze maand weer zoveel meegemaakt en beleefd.

Vlak na mijn vorige berichtje moest ik naar de dokter toe voor controle en mijn prikjes. Mama
heeft de afspraak een paar daagjes vervroegd, omdat ik 's ochtends ineens bloed spuugde. Gelukkig was er niks aan de hand en was de dokter heel erg tevreden over me. Ik was gemiddeld zwaar en bovengemiddeld lang. Fotomodel in de dop dus. De prikjes kreeg ik niet, met dank aan Lotte. Aangezien zij mij aangestoken had en ik dus heel erg verkouden was, wilde de dokter mij geen prikjes geven. Toen ik twee weken later terug ging voor de herkansing, mocht ik nog steeds niet. Op dit moment heb ik ze ook nog niet gekregen, ben benieuwd of het er ooit nog van gaat komen.

Diezelfde dag hebben we Sinterklaas gevierd. Papa was thuis en Ina en Linus kwamen ook nog langs. Het was heel erg spannend. Er werd heel erg hard op de deur geklopt en toen stond er opeens een hele grote zak met cadeautjes voor de deur. Lotte en Linus hebben de zak naar binnen gedragen en er zaten ook heel erg veel pakjes voor mij in. Ik heb een autorammelaar gekregen en een met een bij. Ook was er een kruipbal en een mooi zacht boek met allemaal plaatjes van verschillende dieren.

Na Sinterklaas was het alweer bijna tijd voor Kerst. Met papa en mama ben ik naar het kerstfeest geweest bij Lotte op de opvang. Toen dat voorbij was, had Lotte vakantie en zijn we met zijn viertjes naar oma en tante Daan gegaan. Daar kwam toen ook de Kerstman en ben ik weer heel erg verwend. Ik kreeg een mooie pyjama, een knuffelpop en een badzitje, zodat ik samen met Lotte in bad kan.

Toen we bij oma waren, gingen papa en mama met Lotte naar de theatervoorstelling van Woezel en Pip. Ik ben daar nog te klein voor, dus ik moest thuis blijven. Best gemeen eigenlijk. Oma en tante Daan hebben toen goed voor me gezorgd. Tante Daan is lekker een stuk met mij gaan lopen en oma heeft mij het flesje gegeven wat mama klaar gezet had. Als dank voor deze goede zorgen, besloot ik mijn luier helemaal vol te poepen, zodat oma me om moest kleden. Ze moet niet denken dat het makkelijk is hoor, om op mij te passen.

Oud en nieuw hebben we thuis in Duitsland gevierd. Mama vertelde dat er heel mooi vuurwerk was en dat het heel lang duurde. Ik sliep die avond voor het eerst op mijn eigen kamertje en toen ik rond half vier wat wilde drinken, werd er nog steeds vuurwerk afgestoken.

Volgende maand is lekker rustig, papa's verjaardag is het enige feestje. Ben benieuwd of het
alsnog een leuke maand wordt!

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Noah


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: