Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Derde maand

Hallo allemaal,

Mijn verhaaltje staat deze maand met enige vertraging op de website. Dat komt omdat mama's computer kapot gegaan is. Gelukkig waren Sinterklaas en de kerstman zo lief om mama een vervangend cadeau te geven, waardoor ik nu dus alsnog kan laten weten hoe het met mij gaat.

Ondertussen ben ik al 3 maanden oud en papa en mama verbazen zich er over hoe snel het allemaal gaat en wat ik alweer allemaal kan. Zo kan ik bijvoorbeeld al heel goed en heel lang mijn hoofdje omhoog houden en kan ik van mijn buik naar mijn rug rollen. Lotte kon dat pas toen ze een half jaar oud was, dus mama dacht eerst dat ik gewoon omgevallen was, hihi.

Wat ik ook heel erg leuk vind om te doen, is spelen met papa. We hadden een beetje tijd nodig om goed aan elkaar te wennen, maar nu zijn we dikke vriendjes. Ik moet altijd heel hard om papa lachen. Dan doe ik mijn mond heel wijd open en soms maak ik er dan ook al geluid bij. Lotte vind ik nu ook heel erg interessant. Ik kijk graag naar wat ze doet en heb daar dan veel lol om.

Deze maand ben ik ook voor het eerst met de trein naar Nederland geweest. Op de heenweg vond ik het best een beetje spannend, waardoor ik veel wakker was, om me heen heb gekeken en soms ook wat huilde. De terugweg vond ik niet zo boeiend, dus toen heb ik bijna de hele reis geslapen. Binnenkort gaan we nog een keer. Dan gaat papa ook mee, hoeven we hem gelukkig niet te missen met de kerstdagen!

Volgende maand kunnen jullie dus al mijn belevenissen tijdens de feestdagen lezen en hoe het me is vergaan bij het krijgen van mijn eerste prikjes!

Groetjes,
Noah


1 reactie

Tante Daan schrijft:

Ha die lieve Noah!

Je bent een knap ventje hoor! Door wat je allemaal al kan en door je looks natuurlijk...Ik vond het heel erg gezellig dat je er was en dat je alweer bijna komt. Ik kijk er heel erg naar uit want ik mis je best. Blijf maar goed je best doen, dan kun je volgende week al je kunsten laten zien!

Hele dikke knuffel, ook voor papa, mama en Lotte natuurlijk!

Heel veel liefs,
Tante Daan

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: