Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Tweede maand

Lieve allemaal,

Vandaag ben ik twee maanden oud. Ik kan me al bijna niet meer voorstellen dat ik er niet was. Ik hoor er al helemaal bij thuis, erg fijn om te merken. Dat mama goed voor me zorgt en papa gekke spelletjes met me doet, dat is leuk, maar dat Lotte ondertussen ook best een beetje gek op me is, dat vind ik toch wel het allerfijnst! Als mama zegt dat we naar buiten gaan bijvoorbeeld, zegt Lotte altijd dat de baby ook mee moet. Dat ben ik dus, de baby. Jammer dat ze me zo weinig Noah noemt.

Ik groei overigens als kool. Op dit moment ben ik 63cm lang en 5935 gram zwaar. Al 11cm gegroeid dus en ruim 2 kilo aangekomen, in deze 8 weken. Dat is ook wel aan me te zien, want ik ben een flinke vent, zoals mama me vaak noemt. En ik heb lekkere hapwangen. Toen we laatst boodschappen gingen doen en ik in de maxicosi in het wagentje lag, gingen mijn wangetjes helemaal trillen van het gehobbel van het wagentje.

Ik heb deze maand twee doktersbezoeken afgelegd. Een keer naar de orthopeed, om de echo van mijn heupen te laten maken. Alles was gelukkig goed. Mama schrok even, omdat bij een beentje een heleboel extra metingen werden gedaan, maar ook met dat been was alles goed. Deze meneer heeft ook even naar mijn nekje gekeken, omdat mama vond dat ik vooral naar links keek, maar ook dat viel gelukkig mee en kan met goed oefenen opgelost worden.

We zijn ook bij de kinderarts geweest en daar was gelukkig ook alles goed. Ik heb mijn laatste lepeltje vitamine K gekregen (bah!) en de dokter heeft gekeken of mijn reflexjes het allemaal goed doen. Ik ben helemaal goedgekeurd! Enige wat ik nog wel steeds heb ik heel erg last van mijn buik. Ik heb soms een beetje moeite met poepen en windjes laten en hou daardoor mezelf en mama erg uit onze slaap. Gelukkig gaat het de laatste paar dagen weer wat beter, eens kijken hoelang ik dat deze keer vol ga houden!

Zaterdag ga ik samen met mama en Lotte een hele lange reis maken en dan gaan we bij oma op bezoek. Spannend hoor, in zo'n trein. Ben benieuwd hoe dat gaat. Mama vindt het ook wel spannend. Ze is al wel vaker geweest, maar toch is het iedere keer weer afwachten hoe het gaat.

Zo lieve allemaal, dat waren mijn belevenissen van de afgelopen weken. Nu ga ik lekke met mama naar buiten, Lotte ophalen van het kinderdagverblijf! De foto's van deze maand staan natuurlijk ook weer op de site!

Liefs en tot de volgende keer,

Noah


2 reacties

tante Loes schrijft:

Ha Noah,

Wat een leuk verhaal en mooie foto's weer van je. Ik verheug me erop je binnenkort in het echt te zien. Veel plezier in de trein! ;-)

kusje van tante Loes

Tante Daan schrijft:

En naar tante Daan hoor Noah :-(

Leuk verhaal verder! Je bent een lekker ding en je hoort er inderdaad al helemaal bij. Ik zou je nu al niet meer willen en kunnen missen!

Dikke kus van je tante!

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: