Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
babyjulke.groeimee.nl

Eerste maand

Lieve allemaal,

Als eerste wil ik jullie bedanken voor alle kaartjes, telefoontjes en cadeautjes naar aanleiding van mijn geboorte. Papa en mama zijn er heel erg blij mee en Lotte stond te stralen van trots als er een kaartje voor haar in de brievenbus lag!

Mijn eerste maand is razendsnel voorbij gegaan. Ondanks dat ik slechts 30 dagen oud ben, heb ik al heel veel meegemaakt. Eerst maar even de specs: ik ben nog niet gemeten, maar de meeste pakjes maat 56 zijn ondertussen te klein.Mama gokt dus dat er al wel een paar centimetertjes bij mijn startlengte van 52 centimeter opgeteld mogen worden. Qua gewicht doe ik het ook heel goed. De eerste paar dagen ben ik wel wat afgevallen, maar ondertussen (laatste meting op 29 september) weeg ik 4690 gram. Dat is 970 gram meer als mijn geboortegewicht!Ik ben dus letterlijk en figuurlijk een grote jongen aan het worden.

Deze maand heb ik zoals gezegd al heel veel beleefd. Ik ben voor het eerst naar de dokter geweest voor de normale controles. Alles is helemaal in orde met mij. Mama kreeg daar meteen de verwijzing voor de oorarts en voor de echo van mijn heupen. Bij de oorarts was alles ok en 4 oktober krijg ik de echo, dus dan kan ik de volgende keer vertellen of ik daar ook voor geslaagd ben.

Mama vind het heel fijn om mij in de draagdoek mee te nemen, dus we gaan vaak samen boodschapjes doen, Lotte naar het kinderdagverblijf brengen of gewoon een stukje lopen. Ik vind het ook erg gezellig, zo dicht bij mijn mama. Ik val dan heel snel in slaap, het is zo lekker warm en schommelt zo fijn als we zo lopen.

Ik heb ook al veel bezoek gehad deze maand. Oma en tante Daan zijn al twee keer langs geweest, collega's en vriendinnen van mama, vrienden van papa. Ook ben ik zelf al op zoek gegaan naar andere mensen. We zijn bij mama's werk geweest en ik mocht mee toen Lotte bij vriendjes en vriendinnetjes van het kinderdagverblijf ging spelen.

Lotte is overigens een hele lieve grote zus. Ok, af en toe slaat ze per ongeluk iets tegen me aan of ze leunt met haar volle gewicht op me terwijl ze probeert op mama's schoot te klimmen, maar over het algemeen is ze heel lief en zorgzaam. Ze zingt liedjes voor me, ik krijg kusjes, ze brengt mijn speentje (die ik dan meteen weer uitspuug, want ik wil helemaal geen speen). Verder wil ze graag dat ik mee ga. Als ze merkt dat mama ergens naar toe wil, vraagt ze meteen: "Baby auch mit?". Op het kinderdagverblijf heeft ze "gevochten" met een jongetje die mij eventjes over mijn wangetje wilde aaien. Ze duwde hem heel hard aan de kant, terwijl ze zei: "Mijn Noah!". Dat is fijn om te weten, dat ze me beschermt tegen de grote jongens!

Goed, dat waren mijn belevenissen van deze maand. De foto's staan in het bijbehorende fotoalbum. Tot volgende maand allemaal!

Liefs,
Noah

Geboorte

Hallo allemaal, 

Eindelijk! Vandaag, 2 september 2011, ben ik om 18.13u geboren! Ik heet Noah, weeg al 3720 gram en ben 52 centimeter lang.

Ik hoop dat jullie mijn belevenissen net zo zullen volgen als jullie met mijn grote zus Lotte hebben gedaan. Ik zal in ieder geval iedere maand een verhaaltje vertellen.

Liefs,
Noah

« Vorige pagina

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Negende maand

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: